Main » Lajme

artikujPërfaqësuesi Special të BE-së dhe shefit të Zyrës së BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar dhe shefat e misioneve të shteteve anëtare të BE-së që janë të pranishëm në Kosovë nëpërmjet një deklarate të përbashkët kanë thënë se raundi i dytë i zgjedhjeve lokale është një mundësi e madhe për Kosovën, në mënyrë që autoritetet përgjegjëse të dëshmojnë se raundi i parë ishte vetëm fillimi i një sërë përmirësimesh në procesin zgjedhor, dhe në mënyrë që qytetarët të shfrytëzojnë të drejtën e tyre demokratike për t’i zgjedhur liderët e tyre.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Lajme | Views: 1864 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 28 November 2013 | Comments (3)

Thaçi: Kosova, vend i pavarur në truallin e EvropësKosova gjithmonë do të jetë vend i pavarur në truallin e Evropës, me perspektivë të qartë integruese në familjen Euro-Atlantike, thekson Kryeministri Thaçi në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të OKB-së.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Lajme | Views: 402 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 20 November 2013 | Comments (0)

artikujDy herë u është bërë verifikim. Pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), dhe ata të Ministrisë së kësaj force, do t’i nënshtrohen edhe një herë verifikimit për të kaluarën e tyre. Më saktë, për pastërtinë e biografisë.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Lajme | Views: 368 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 19 November 2013 | Comments (0)

artikujFillimi i njohjes së Kosovës nga FB ka nisur dy javë më parë, me shtimin e Kosovës si shtet në sektorin e menaxhimit të marketingut, transmeton KlanKosova.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Lajme | Views: 310 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 19 November 2013 | Comments (0)

Gjykata serbe për krime lufte liroi "Grupin e Gjilanit"Pjesëtarët e të ashtuquajturit "Grupi i Gjilanit”, të cilët më 26 dhjetor 2008 u arrestuan nga xhandarmëria serbe me urdhër të Prokurorisë serbe për Krime Luftë, janë liruar sot nga Gjykata në Beograd, pas më shumë se pesë viteve të mbajtjes në burgim dhe shumë proceseve gjyqësore. Grupi prej 11 shqiptarëve ishte akuzuar për krime lufte gjëja të kryera në rrethin e Gjilanit në verën e vitit 1999, ndaj serbëve dhe jo shqiptarëve.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Lajme | Views: 431 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 13 November 2013 | Comments (0)

artikujPartia e Drejtësisë informon elektoratin e saj dhe opinionin e gjerë publik se nuk do të legjitimojë asnjë marrëveshje të koalicionit parazgjedhor për balotazhin e ardhshëm të kandidatëve për kryetarë të Komunave, pavarësisht nga subjekti politik, në rast se në të nuk është specifikuar qartë obligimi i Kryetarit të Komunës se nuk do të lejojë asnjë përjashtim të nxënëseve nga procesi mësimor për shkak të bartjes së shamisë, duke e interpretuar kështu drejtë dispozitën e aktit përkatës nën-ligjor i cili e ndalon bartjen e uniformës fetare në shkolla dhe jo manifestimin publik të bindjeve fetare të qytetarëve të garantuara me Kushtetutën e vendit.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Lajme | Views: 382 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 12 November 2013 | Comments (0)

E tmerrshme: Si u vranë dhe u përdhunuan shqiptarët Nga një grup i grave shqiptare të zhvendosura nga Lubizhda e Hasit dhe fshatrat tjera në komunën e Prizrenit, u ndanë rreth 100 vajza dhe gra të reja dhe u detyruan në marrëdhënie seksuale. Ata i shfrytëzuan seksualisht dhe këtë e bënë në grup, para anëtarëve të familjes së vajzave dhe para qindra fqinjëve dhe banorëve të fshatit.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Lajme | Views: 354 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 10 November 2013 | Comments (0)

artikujDështimi i punës së Kuvendit për shkak të bllokadave që po i bëhen nga pozita dhe opozita, mund ta dërgoj vendin në zgjedhje të parakohshme parlamentare.
... LEXO MË SHUMË »
Category: Lajme | Views: 330 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 08 November 2013 | Comments (0)

artikujAi material është krejtësisht i papërdorshëm dhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim që të anulojë dhe të përsërisë votimin në Shkollën Teknike, Shkollën Shën Sava dhe Shkollën e Mjekësisë

... LEXO MË SHUMË »
Category: Lajme | Views: 332 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 06 November 2013 | Comments (0)

artikujRezultatet sipas KQZ-së për kryetar komune:


... LEXO MË SHUMË »

Category: Lajme | Views: 375 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 05 November 2013 | Comments (0)

1 2 »
Block title
Kategoria
Opoja Lajmë [28]
Lajme [19]
Sport [22]
Ekonomi [15]
Teknologji [18]
Shkencë [18]
Kulturë [20]
Shëndetësi [22]
Kuzhinë [20]
Komuna Dragash-it
komuna_dragash_radio_sharri


www.opoja.net
EDHE TI MUND TA SJELLËSH LAJMIN NË "OPOJA.NET"
Apo nëse keni propozim për ndonjë temë interesante, na thirreni në tel.:045/622 653, apo na shkruani në e-mail: opoja.net@live.com
Moti në opojë

OPOJA

Reklama Juaj!□■□■□■□■□ opoja.net@live.com
Marketing
Kliko ketu per ta shkarkuar fletepalosjen "Vetekontrolli i Gjinjeve"
Foto & Video
Fotografia e Javës http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/65786457.jpg Video e Javës
Publicitet

Facebook
dita e flamurit
Gjithësej Vizitorë

Gjithësej ne Linje: 1
Publikues: 1
Perdorues: 0
Total Vizitorë: