RTV OPOJA - TRASMETIMI I RADIO OPOJËSOrari i Emisioneve
Veretje: Gjdo ditë do të trasmetohen Edicioni i Lajmeve duke filluar nga ora 18:00 deri 18:30
dhe gjdo dite do te trasmetohet Emisioni ONLINE duke filluar nga ora 22:00 deri 24:00


Ditet:
Emisionet:
E Hënë
Ora: 19:00 -22:00 Emisioni Jetesa në Opojë me mysafirë të ndryshem
Moderator: Kushtrim Guraj
Studio: Nr.1
Qyteti: Prishtinë
E Martë
Ora: 19:00 – 20:00 Emisioni me Hoxhollar te Ndryshum
Moderator: Albrim Sefidini
Studio: Nr.2
Qyteti: Prizren


20:30 – 22:00 Ta njohim të vërtetën Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi ( Radio Kosova e lire )
E Mërkurtë
Ora: 19:00 - 22:00 Emisioni Urime dhe Pershendetje Islame
Moderator: Elvan SHyqeriu
Studio: Nr.3
Bresan
E Enjte
19:00 - 21:00 Emisioni Me hoxhallarë të Trevës së Opojës
Moderator: Albrim Sefidini
Studio: Nr.2
Brrut

21:00 – 22:00 Emisioni "Rruga e ndriçuar ” nga Tv Vali Gjilan Dr. Shefqet Krasniqi
E Premte
Ora: 12:00 – 12:30 Hutbja e xhumasë nga Xhamia e madhe ne Bresan - Drejtperdrejt

Ora: 21:00 – 22:00 Emisioni ti Pyetë Hoxha Përgjigjet
Moderator: Albrim Sefidini
Studio: Nr.2
Qyteti: Prizren
E Shtunë
Ora: 19:00 - 20:00 Emisioni Personalitete nga Opoja
Moderator: Kushtrim Guraj
Studio: Nr.1
Qyteti: Prishtinë
E Diele
Ora: 20:00 - 22:00 Urime dhe Pershendetje
Moderator: Kushtrim Guraj dhe Elvan Shyqeriu
Studio: Nr.1&2


Verteje: Nese gjatë emisionit ka me pak se 10 ndegjues ateherë emisioni nuk mbahetBlock title
Kategoria
Komuna Dragash-it
komuna_dragash_radio_sharri


www.opoja.net
EDHE TI MUND TA SJELLËSH LAJMIN NË "OPOJA.NET"
Apo nëse keni propozim për ndonjë temë interesante, na thirreni në tel.:045/622 653, apo na shkruani në e-mail: opoja.net@live.com
Moti në opojë

OPOJA

Reklama Juaj!□■□■□■□■□ opoja.net@live.com
Marketing
Kliko ketu per ta shkarkuar fletepalosjen "Vetekontrolli i Gjinjeve"
Foto & Video
Fotografia e Javës http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/65786457.jpg Video e Javës
Publicitet

Facebook
dita e flamurit
Gjithësej Vizitorë

Gjithësej ne Linje: 1
Publikues: 1
Perdorues: 0
Total Vizitorë: