Main » Ekonomi

Ngritën çmimet për bujqësiKanë shënuar ngritje mallrat dhe shërbimet, aktualisht të konsumuara në bujqësi (Input 1) dhe mallrat dhe shërbimet që kontribuojnë në investimet në bujqësi (Input 2) gjatë tre mujori të tretë të këtij viti.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 398 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 20 November 2013 | Comments (0)

artikujMinistri i Zhvillimit Ekonomik (MZHE), Fadil Ismajli, i ka dërguar selam ministrit të Xehetarisë dhe të Planit Hapësinor të Serbisë, Millan Baçeviq, se po bën vetëm deklarata të kota për pretendimet se Serbisë për Kombinatin Xehetar Metalurgjik "Trepça”.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 502 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 17 November 2013 | Comments (0)

 Kosova dhe Hungaria thellojnë bashkëpunimin në bujqësiKosova dhe Hungaria po e thellojnë bashkëpunimin në fushën e bujqësisë. Këto dy vende, që nga viti i ardhshëm, do të angazhohen edhe në projekte të përbashkëta bujqësore me interes të ndërsjellë. Intensifikimi i këtij bashkëpunimi nga të dyja vendet është konfirmuar edhe gjatë vizitës së një delegacioni të Ministrisë së Bujqësisë, të kryesuar nga ministri Blerand Stavileci, në Hungari.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 451 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 13 November 2013 | Comments (0)

artikujTrajneri De Biazi ka përmbyllur listën e lojtarëve që do të ketë të gatshëm për miqësoren e 15 nëntorit me Bjellorusinë, e cila do të zhvillohet në Antalia të Turqisë.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 329 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 12 November 2013 | Comments (0)

artikujShpenzimet e jetesës muajin e kaluar kanë qenë më të mëdha për 0,2 për qind në raport me gushtin e vitit 2013, kumtoi Enti shtetëror për statistikë.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 379 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 08 November 2013 | Comments (0)

artikujEkonomia e eurozonës është rrudhur edhe më tej - në tremujorin e parë të këtij viti, për herë të gjashtë radhazi. Recesioni është tashmë realitet në Francë, në ekonominë e dytë për nga madhësia të eurozonës.]

... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 370 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 05 November 2013 | Comments (0)

artikujSektori i patundshmërisë vlerësohet të ketë qenë më atraktivi për investitorët e huaj gjatë këtij viti, por sektori që ka gjeneruar vende të reja të punës është sektori i ndërtimtarisë.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 357 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 29 October 2013 | Comments (0)

artikujSektori i patundshmërisë vlerësohet të ketë qenë më atraktivi për investitorët e huaj gjatë këtij viti, por sektori që ka gjeneruar vende të reja të punës është sektori i ndërtimtarisë.  ... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 320 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 24 October 2013 | Comments (0)

artikujPesë vjet pas fillimit të krizës financiare, Fondi Monetar Ndërkombëtar shprehu shqetësimin mbi vështirësinë e stimulimit të ekonomisë botërore të frenuar nga pasiguria buxhetore dhe monetare e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe shifrat zhgënjyese që vijnë nga ekonomitë e vendeve në zhvillim. ... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 344 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 20 October 2013 | Comments (0)

artikujShteti duhet të bëjë më shumë në lidhje me politikat e tregut, në mënyrë që të mos rrezikohet shitja e prodhimeve vendëse karshi importit nga vendet e rajoni, sidomos nga Serbia, thonë përfaqësues të agrobiznesit kosovarë.

... LEXO MË SHUMË »

Category: Ekonomi | Views: 362 | Added by: Kushtrim_Guraj | Date: 27 September 2013 | Comments (0)

1 2 »
Block title
Kategoria
Opoja Lajmë [28]
Lajme [19]
Sport [22]
Ekonomi [15]
Teknologji [18]
Shkencë [18]
Kulturë [20]
Shëndetësi [22]
Kuzhinë [20]
Komuna Dragash-it
komuna_dragash_radio_sharri


www.opoja.net
EDHE TI MUND TA SJELLËSH LAJMIN NË "OPOJA.NET"
Apo nëse keni propozim për ndonjë temë interesante, na thirreni në tel.:045/622 653, apo na shkruani në e-mail: opoja.net@live.com
Moti në opojë

OPOJA

Reklama Juaj!□■□■□■□■□ opoja.net@live.com
Marketing
Kliko ketu per ta shkarkuar fletepalosjen "Vetekontrolli i Gjinjeve"
Foto & Video
Fotografia e Javës http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/65786457.jpg Video e Javës
Publicitet

Facebook
dita e flamurit
Gjithësej Vizitorë

Gjithësej ne Linje: 1
Publikues: 1
Perdorues: 0
Total Vizitorë: