Marketing

Shumëllojshmëria e banerëve që ofron portali ynë, mundëson që çdo reklamë e juaj të prezantohet në formën më të mirë duke pasur ndikim te vizitorët tanë. Varësisht nga kampanja juaj, ju mund të zgjidhni platformën në të cilën dëshironi të reklamoni.
Statistika

Statistikat anash tregojnë numrin e vizitueshmërisë në portalin tonë.
Pozicionimi si lider në tregun shqipfolës, klientëve tanë ju mundëson që me sukses të zhvillojnë kampanjën e tyre online.

Llojet e reklamaveBaneri 1-Kryesore me dimenzione 728x90 kushton 10 euro/1 vit

Baneri 2-Ansor i gjate me dimenzione 160x600 kushton 7 euro/1 vit

Baneri 3-Artikujt me dimenzion 550x400 kushton 6 euro/ 1 vit

Baneri 4-Anash i shkurt me dimensione 500x500 kushton 5 euro/1 vit

Baneri 5-Ne fund me dimensione 180x150 kushton 3 eurox1 vit

Baneri 6-Fund me dimensione 728x360 kushton 10 euro/1 vit

Baneri All-Te gjitha llojet e banereve kushton 25 euro/ 1 vit


Kontakto

Stafi i Opoja.Net-it
Tel: +377 45/ 622-653
E-mail: opoja.net@live.com
Skype: Opoja.Net
Facebook: http://www.facebook.com/opoja.net
Viber: 045622653
Web: www.opoja.ne
t

Porosit Online

Plotesoni formularin dhe beni porosin:

Emri apo Firma juaj:
E-maili juaj:
Zgjidheni Banerin:
Titulli:
Mesazhi juaj:
Dizanjimi:
Block title
Kategoria
Komuna Dragash-it
komuna_dragash_radio_sharri


www.opoja.net
EDHE TI MUND TA SJELLËSH LAJMIN NË "OPOJA.NET"
Apo nëse keni propozim për ndonjë temë interesante, na thirreni në tel.:045/622 653, apo na shkruani në e-mail: opoja.net@live.com
Moti në opojë

OPOJA

Reklama Juaj!□■□■□■□■□ opoja.net@live.com
Marketing
Kliko ketu per ta shkarkuar fletepalosjen "Vetekontrolli i Gjinjeve"
Foto & Video
Fotografia e Javës http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/65786457.jpg Video e Javës
Publicitet

Facebook
dita e flamurit
Gjithësej Vizitorë

Gjithësej ne Linje: 1
Publikues: 1
Perdorues: 0
Total Vizitorë: