22:47 Akullore me pjeshkë | |
Nevojitet: 250 ml qumësht Përgatitja: Kokrrat
që përmban brenda shkopi i vaniljes i përziejmë me qumështin,me gjysmën
e sheqerit në një tenxhere dhe i lëmë në zjarr deri pak para se të
marrë valë qumështi e të fryhet. E lëmë pak mënjanë. Ndërkohë,rrahim me
mikser të verdhat e vezëve me pjesën tjetër të sheqerit derisa të
krijohet një masë kremi. Pak e nga pak shtojmë qumështin e ngrohtë duke e
përzierë vazhdimisht me mikser derisa të krijohet një masë homogjene. E
lëmë kremin të ftohet ndërkohë që bluajmë frutat në blendër së bashku
me lëngun e limonit. Vendosim në ngrirje kremin dhe frutat pure (veçmas
ne enë të ndryshme). | |
|
Total comments: 0 | |
Opoja Lajmë [28] |
Lajme [19] |
Sport [22] |
Ekonomi [15] |
Teknologji [18] |
Shkencë [18] |
Kulturë [20] |
Shëndetësi [22] |
Kuzhinë [20] |
Meditime për Muajin: Nentorë 2013
* 5 Autorë janë nga treva e Opojës *
Dispozitat e sadakasë obligative dhe asaj vullnetare. | |
Elementet e demokracisë në islam. | |
Osmanet. | |
Islam I është fe e punës dhe e pendimit,.. |
Reklama Juaj!□■□■□■□■□ opoja.net@live.com